Kidz for Kidz event 2015 was een succes

Zaterdag 13 juni was de 2e editie van het Kidz for Kidz event. Op meerdere locaties werd er gezamelijk gegeten. De gastheren en gastvrouwen kregen namens het Kidz for Kidz team een groente- en kruidenpakket aangeboden. Gesponsord door Koppert Cress en Van Geest International.

(tekst: http://www.kidzforkidz.nl/)

Na de diners kwamen de gasten naar PAX waar gezamelijk het Grand Dessert werd gegeten. Toussaint evenementen service heeft iedereen opnieuw weten te verassen met een heerlijk buffet, wat geheel gesponsord werd.

Het Lentiz college kwam ons verrassen met een cheque t.w.v. € 2000,00 euro wat bijeen is gebracht tijdens de kerstmarkt op het Flora college in Naaldwijk.

Tijdens de kavelveiling was de spanning te snijden. Er werd flink op los geboden, wat voor een prachtig eindbedrag gezorgd heeft.

John Emmerik heeft namens Stichting Semmy over het VONK/SEMMY onderzoek verteld en over de grote doorbraak in het onderzoek naar hersenstamkanker. Dit is waar we het met elkaar voor doen!!   Aansluitend konden wij hem blij maken met een cheque t.w.v. € 17.500 euro welke geheel ten goede komt aan het VONK/SEMMY onderzoek.

De avond werd feestelijk ingevuld met muziek van NoComment. De voetjes gingen van de vloer, er werd gezellig gekletst en geproost.

Wij willen iedereen hartelijk bedanken voor het mede mogelijk maken van het succesvol afsluiten van het seizoen 2014-2015. Binnenkort zijn wij terug met het (voorlopige) programma voor het seizoen 2015-2016.

event 20151

Ga naar de bovenkant