José Moors, Riek Hermans en Marie-José Kusters staan regelmatig op markten en in tuincentra met zelfgemaakte artikelen of met een thema actie zoals de “Kraanvogelactie “ in 2019.

De opbrengst van verkoop en acties gaat volledig naar Stichting Semmy. Begin 2020 is José Moors gestart met een nieuwe thema actie; Het beschilderen van stenen. Helaas dit jaar om de bekende reden geen markten en dergelijke. Door mond tot mond reclame (met mondkapje 😊) en sponsoring is het toch gelukt om artikelen en stenen te verkopen. B&B Onze Tuin in Vierlingsbeek heeft ook “een steentje” bijgedragen door  stenen bij José in te kopen. De gasten van de B&B krijgen een steen cadeau en hebben de mogelijkheid om een of meerdere stenen erbij te kopen.

Ondanks de Corona beperkingen hebben José, Riek en Marie-José toch nog een mooi bedrag van € 650,- kunnen overmaken naar Stichting Semmy. Hartelijk dank hiervoor!!