Al meer dan 10 jaar worden er tienduizenden ambachtelijke chocoladeletters gemaakt bij Hellema in Almelo. En ook dit jaar zet het bedrijf zich in voor het goede doel. Vier goede doelen wel te verstaan. Van elke verkochte chocoladeletter gaat er € 1,- naar een goed doel. De ondersteunde doelen zijn: Kika, Villa Joep, Stichting Semmy, en Defence for Children.

De chocoladeletters kunnen besteld worden op www.chocoladevoorhetgoededoel.nl. Voor elke verkochte chocoladeletter op deze website wordt er €1,- aan een goed doel naar keuze gedoneerd.


Ideaal als kadootje in de schoen of voor pakjesavond, maar ook als relatiegeschenk of geschenk voor collega’s.

Bedrijven die via de website www.chocoladevoorhetgoededoel.nl bestellen, kunnen in het bestelproces aangeven dat ze een factuur met BTW vermelding willen ontvangen.

Chocoladefabriek
Hellema Chocolade maakt gebruik van overheerlijke Belgische chocolade waarvan de cacaobonen direct worden gekocht van boeren en coöperaties die door de UTZ-organisaties zijn gecertificeerd. Dit betekent dat de chocoladeletters op een duurzame manier zijn geproduceerd. Hiermee probeert het bedrijf bij te dragen aan het maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Elke letter uit het alfabet wordt ambachtelijk en op maat gespoten in de chocoladefabriek. In dit filmpje zie je een voorbeeld van het verloop van dit proces. Je ontvangt dus altijd een uniek exemplaar!

Naast chocoladeletters zijn er op de site www.chocoladevoorhetgoededoel.nl ook allerlei andere vormen van chocolade te vinden, waarbij ook altijd € 1,- naar het goede doel gaat. Zo kun je bijvoorbeeld een chocoladehart kiezen, een zak met heerlijke chocolaatjes of kun je als heerlijke chocoladetabletten bestellen met daarop je logo! En als je vast wilt inkopen voor Pasen zijn er al paaseieren te vinden.

Online bestellen en meer informatie vind je op de website: www.chocoladevoorhetgoededoel.nl

Deel dit bericht!